Är man skadad av uppsatsskrivande om man använder sig av underrubriker i ett blogginlägg?

 På grund av tillfällig bloggtorka skriver jag nu alla mina fantastiska idéer till inlägg i ett enda:

 


 

 

Tillsammans är man mindre ensam

Lovet var rätt pissigt. Största delen av det mådde jag skit men men, det som var roligt var verkligen roligt! En av de sakerna var att åka ner Gävle och hälsa på broder störst. Mamma och pappa hade biljetter till en föreställning och utan att tänka mer på saken hängde vi andra glada syskon med. Väl framme kom vi på att det egentligen var onödigt men vi behövde ju inte ha mindre kul för det. Vu åt Maxburgare (snobben jag åt sallad), ostkrokar och tacochips medan vi såg Ghostbusters och pratade. Emils vindsrum är på 27 kvadrat, då ingår ett rum, ett pentry, en hall, en toalett och en stor klädkammare. På den ytan skulle 6,5 personer sova. Matbordet blev förpassat till den övriga vinden och madrasser breddes ut. Hela rummet blev en madrass. Härligt och helt galet trångt. Vi kände oss som Pip Larssons och undrade när den sjuttioelfte ungen skulle komma ut ur kökslådan. Mina bröder är bäst!

 


 

Bebis

 En sådan här mössa köpte vi i lördagsimage5

Vi köpte också en sådan härimage6och sådana härimage7

Strumporna är lika långa som halva mitt pekfinger från häl till tå. Plutt!

 


 

 

Platt fall

Ett sådant gjorde jag igår. Föll på ansiktet rakt i golvet. Lyckades för en gångs skull rädda näsan och landade på pannan. Ynk på mig! Igår var jag övertygad om att jag hade fått en hjärnskakning, idag känns det mer som nackspärr. Hittills har jag upptäckt fem blåmärken på mystiska ställen som jag för enkelhetens skull tänker skylla på fallet. Pannan har i alla fall klarat sig. Inte känns det bättre för att jag ringt mor min och efter mycket samlande av mod berättade vad som hänt. Hon tyckte att jag tog för lätt på det hela och att jag måste börja ta ansvar för att bli bättre själv. Bara jag kan göra mig frisk. Tack för upplysningen.

 


 

 

Efterlyses

En vän man kan gråta hos utan att berätta varför. Någon som kramar länge länge. Egentligen behövs inte så mycket. En hund eller en häst skulle nog också funka. En katt funkar tyvärr inte. De är för små och sitter inte stilla tillräckligt länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0