Välkomna tillbaka kära bloggläsare!

Efter en lagom lång vistelse i en annan värld kallad Sommarlov är jag nu tillbaka på banan. Så gott som. Istället för att berätta om allt mer eller mindre underbart som hänt mig under de senaste veckorna i detalj, som kort sammanfattas: ett antal sjukhusbesök, en spelmansstämma, midsommarfirande med tillhörande mygg, en vecka som flodråtta i Paris samt en vecka i Taizé, börjar jag här och nu. I?m back!


Äntligen orkar jag börja med pluggandet. De kurser jag fått dispens i ska snart vara avklarade. Åtminstone inom en rimlig tid, jag tänker inte stressa, JAG LOVAR! Jag saknar verkligen det verkliga livet, mer än vad jag väntade mig. Uppsala, skola och rutiner känns väldigt långt borta när man har varit bortskämd och bara latat sig i två månader. Den här sommaren har varit ett stort ?ingenting blir som man tänkt sig? och det kan ju vara skönt. Men nu får det vara nog.

 

Jag vill tacka mamma och pappa för att ni fött mig, skjutsat till träningar och allt det där? samt alla människor som känner för att ta åt sig av min tacksamhet över att jag fortfarande lever. Puss och kram på er, snart ses vi igen!

(bered er på en smärre chock men jag lovar, jag är fortfarande jag ;)

RSS 2.0